Priser

Du kan frit sammensætte dit forløb, som du ønsker:

  • Fødsels- og forældreforberedelse: 700,- Kr. pr time – almindeligvis 2 timer pr. gang ialt –  2 x 2 timer.
  • Doula-service under graviditet (telefonisk og/eller elektronisk kontakt gennem hele graviditeten): enhedspris 3000,- Kr. for støtte, omsorg og vejledning gennem måneder.
  • Doula-service ved fødsel (inkluderer telefonisk og/eller elektronisk kontakt i dagene/ugerne op til fødslen samt i den første tid med den lille ny): 9900,- Kr. for rådighedsvagt op til 4 uger og fødselshjælp gennem timer/døgn.
  • Efterfødselssamtale og/eller doula-service i tiden med den lille ny: 700,- Kr. pr. time – almindeligvis 2 timer pr. gang.

Priserne er gældende pr. 09.07.2012 og er inkl. transport m.m. – dog påregnes yderligere transportgodtgørelse ved længere afstande.

Ved et forløb som det anbefalede er prisen 15.800,- kr. – spar 1300,- kr.

Når jeg er hyret som doula, er jeg på kald 24 timer i døgnet fra 14 dage før til 14 dage efter den beregnede termin. Det vil sige, at jeg er parat til at rykke ud, når du som fødende har brug for det – nat eller dag. Skulle du føde for tidligt eller gå mere end 2 uger over termin, vil jeg gøre mit yderste for at assistere alligevel.

Hvis du ønsker at gøre brug af en doula, men ikke er i stand til at betale fuld pris for ydelsen, bedes du kontakte mig, så vi sammen kan finde en løsning. Økonomiske udfordringer bør aldrig hindre brugen af en doula.