“Vores barns fødsel…”

”Vores barns fødsel var en helt fantastisk god oplevelse ”

Doulaen gav en tryghed som var afgørende for at det blev så positiv, rolig og fremadskridende en fødselsoplevelse. Det gav mig en stor tryghed at vide, at Tina kom og ville være der gennem hele fødslen til at holde i hånd og yde omsorg. Da det hele gik løs var hun virkelig en fantastisk støtte og skabte tryghed. Det gav min mand “luft” til også at opleve fødslen og holde de nødvendige pauser uden at lade mig alene.

Doulaen er særlig god til at være nærværende og skabe ro. Hun var en uvurderlig hjælp til at guide og støtte vejrtrækning og stilling gennem veerne.

Vores første barns fødsel var en rigtig dårlig oplevelse præget af stor utryghed, angst og dårlig kommunikation. Allerede på det tidspunkt besluttede jeg, at hvis jeg blev gravid igen og skulle føde, ville jeg have en støtteperson med til fødslen.

Vi anbefaler andre par at hyre en doula til fødslen, hvis de føler de har brug for at være sikre på støtte, omsorg og tryghed. Oprindelig var det mest mit ønske at have en doula med, men doulaen endte med at blive en ubetalelig hjælp for os begge!

Skrevet af: Anne Birgitte & Martin, februar 2009.